пʼятницю, 19 лютого 2021 р.

Книжкова виставка-факт «В їхніх серцях жила Україна»

  «Герої не вмирають!» – саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів і дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

За цю перемогу заплачено велику ціну – понад сто життів. Їх назвали Небесною Сотнею – героїв, які загинули в Києві на Майдані, на вулицях Грушевського та Інститутській. Для українців це найголовніша та найвпливовіша сотня. Кожен заплатив за свої переконання найвищу ціну – життя. І для нас є святим обов’язком гідно вшанувати героїв, щоб ми пам’ятали, хто і за що загинув.

До Дня Героїв Небесної Сотні в читальному залі Зіньківської публічної бібліотеки оформлено книжкову виставку-факт «В їхніх серцях жила Україна». На виставці представлено книги та світлини з періодичних видань про реальні факти трагічних подій на Майдані у лютому 2014 року, біографії героїв Небесної Сотні, спогади їхніх родичів, близьких, друзів, побратимів. Поезія Тетяни Домашенко, яка представлена на виставці, насичена емоціями подій, що відбувалися в Україні.

 


Наша бібліотека має велику кількість чудових книг, присвячених Революції гідності та її учасникам – не втрачайте нагоди дізнатись щось нове про події, що відбувались зовсім поруч і повністю змінили Україну!

Запрошуємо всіх небайдужих на перегляд виставки!

Немає коментарів:

Дописати коментар