середу, 17 лютого 2021 р.

Нарада бібліотечних працівників

          17 лютого відбулася нарада бібліотечних працівників КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка» виконавчого комітету Зіньківської міської ради на якій розглянуто підсумки роботи надзвичайно складного і непередбачуваного 2020 року та звернуто увагу на основні особливості роботи в поточному році в зв’язку з утворенням Зіньківської ОТГ.

         Присутня на нараді начальник відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення виконавчого комітету Зіньківської міської ради Людмила Кімлик-Яроха відмітила, що в зв’язку з адміністративно-територіальною реформою відбуваються зміни як в суспільному житті країни, так і в новоствореній ОТГ,  в тому числі і в роботі публічних бібліотек.

         Директор КЗ «ЗПБ ім. В.Г.Короленка» Наталя Тоцька у своєму виступі зупинилася на структурних змінах бібліотек-філій та Головної бібліотеки після утворення ОТГ, передачі майна бібліотек у спільну власність громади, наголосила на активізації наповненості новою інформацією блогів та сторінок у соц.мережах.

         Зінаїда Максименко, зав.відділом методично-бібліографічної роботи та інформаційних технологій, проаналізувала плани роботи бібліотек на 2021 рік та текстовий та електронні звіти, детально розповіла по веденню щоденників роботи бібліотеки, зауважила на активнішій участі бібліотек у онлайн-конкурсах.


         Завідуюча відділом комплектування та обробки літератури Віра Твердохліб повідомила присутнім про особливості в роботі з книжковим фондом у 2021 році та веденню відповідної документації.



         Про те, які завдання на сьогоднішній стоять перед публічними бібліотеками по довідково-бібліографічному то інформаційному обслуговуванню користувачів розповів Микола Гриценко, бібліограф  КЗ «ЗПБ ім. В.Г.Короленка».



Немає коментарів:

Дописати коментар