середу, 19 квітня 2023 р.

Бережи своє життя

 

Бережи своє життя

(правовий бліц із вивчення правил безпечної поведінки з вибухонебезпечними предметами та правил дорожнього руху)

         Безпечна поведінка і незнання особливостей дорожнього руху, правил поведінки з вибухонебезпечними предметами, правового режиму воєнного стану, введеного в нашій країні,  можуть стати причиною нещасть чи навіть трагедій. Тому чергове заняття клубу «Феміда» було присвячене саме цим питанням.

До цього заходу долучилися Зіньківська публічна бібліотека, Зіньківський ліцей імені Миколи Зерова, Зіньківський сектор ювенальної превенції Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області, Зіньківський відділ запобігання надзвичайних ситуацій Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області, сектор  «Зіньківське бюро правової допомоги».


         Катерина Суконька, головний юрист сектору «Зіньківське бюро правової допомоги» розповіла учням 9-Б класу ліцею про основні положення Закону України «Правовий режим воєнного стану», який введений в дію з 01.01.2022 року.



         Про єдиний порядок дорожнього руху на всій території України, необхідність знати й неухильно виконувати вимоги  Правил дорожнього руху на вулицях міста, в транспортних засобах та відповідальність згідно з чинним законодавством, говорила Яна Удовиченко, інспектор Зіньківського сектору ювенальної превенції Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області.


        Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Полтавського районного управління ГУНП  в Полтавській області Олег Отюцький познайомив учнів з правилами  безпечної поведінки з вибухонебезпечними предметами, застеріг від спалювання сухостоїв у весняний період, який карається законом та плавання у незнайомих водоймах, де можна отримати травму.


         Бажаємо учням, нашим користувачам, буди пильними і обережними, чітко дотримуватися правил безпеки, щоб бути здоровими і щасливими.



Немає коментарів:

Дописати коментар