вівторок, 21 березня 2023 р.

Володимир Прислонський «Борозни життєвого поля»

          До Всесвітнього дня поезії працівники читального залу Зіньківської публічної бібліотеки організували для любителів і шанувальників поезії цикл виставок однієї книги  «Книга дня», до якої увійшли поезії поетів-земляків. 

         Хтось із вас буде вперше відкривати для себе поета і його поезію. А хтось матиме можливість погортати вже знайомі сторінки віршів, розкриваючи для себе нові грані таланту поета – краянина.

         Ці поети – люди незвичайні: талановиті, наділені Божою іскрою, з образним, багатобарвним сприйняттям світу, з очима, широко відкритими для всього прекрасного. Поети не схожі між собою. У кожного з них свій стиль, свій «почерк».

Розпочинаємо знайомство краян із поетом, якого знають, як підполковника в запасі, голову районної ради  ветеранів, автора збірок віршів  «Село -  моє життєве джерело» (2012 рік), «Бельгія – поетичні замальовки»  (2013 рік), « Пори  року птахами летять»  (2014 рік), «Борозни життєвого поля» (2020 рік), які  принесли нашим читачам мудре слово. Знають Володимира Прислонського і як автора слів «Гімну міста Зіньків» на музику Володимира Найди. Його вірші увійшли до поетичної збірки «Звеличимо Зіньків прадавній».



«Борозни життєвого поля» -  книга Володимира Прислонського, яка свідчить, що все написане словами не лише лягло на папір, а пройшло через його серце, почуття і пам’ять. Він уміє спостерігати за всім навколишнім, придивлятись, прислухатись і оцінити те, що відбувається. «Те, що пишу, мені потрібно пережити, в думках перевернути кілька раз», - пише автор.

         Син лемків-переселенців пише про рідну землю, про земляків, про  село, про людей праці, про природу рідного краю, про духовність і патріотизм.

   Активний користувач бібліотеки, Володимир Петрович закликає: «Читайте з користю для вашого життя».

    Ми ж  запрошуємо всіх бажаючих прихилитися до поетичного слова Володимира Прислонського, оцінити талант і обдарованість поета.  

Немає коментарів:

Дописати коментар