четвер, 1 грудня 2022 р.

Зачарована талантом

 «Зачарована талантом»

мистецький вернісаж з художницею Тетяною Тютюнник

У чому радості джерело наш?

У чому сенс життя нашої буде?

Бути може в тому, що ти віддаси,

Свій рідкісний дар на радість людям?

Мабуть, у творчості він прихований,

У вмінні бачити, чути, пам'ятати.

І він для кожного відкритий,

Щоб красою наш світ наповнити!

 

Творчість, з філософської точки зору, є насамперед працею - завзятою, кропіткою і в той же час натхненною. Вміння йти за своєю мрією крок за кроком, розширюючи рамки уяви. Віра в свій дар і готовність приймати невдачі.

Саме з такою творчою, талановитою зіньківчанкою, унікальною, неповторною художницею Тетяною Тютюнник познайомила керівник салону «Світ рукотворного дива» Лариса Криштопа на мистецькому вернісажі «Зачарована талантом» постійних учасників та гостей нашого міста.


 Присутні приємно і з користю провели свій час, роздивляючись виставку її картин «Авторська фантазія», яка експонується і на даний час в читальному залі, доторкнулися серцем до краси художнього образу, відкрили для себе щось нове, незвідане і незвичайне, пізнали таємницю людської душі.  

  


Художниця майстерно володіє всіма жанрами живопису, віддаючи  перевагу пейзажним полотнам, які малює олійними фарбами на тканині. Серед представлених на виставці творів етюди «Осінній пейзаж», «Весняний натюрморт», «Закохані», «Весняний пейзаж».

Характерною особливістю живопису Тетяни Тютюнник є виняткова глибина, досконала реальність зображення, дуже вражаючими є портретні малюнки мисткині, виконані олівцем на акварельному папері. Уміло покладені штрихи на них надають уяву реального фотознімку. 


ЇЇ картини – це її біографія, життєві і творчі сходинки, які несуть добро, світло, спокій, любов та легку ноту філософських міркувань.

Фінальним акцентом заходу була продемонстрована колекція її робіт  на проекторі, де присутні мали змогу поміркувати про мистецтво, поспілкуватися з гостею, ближче познайомитися з її творчістю.


 
 


Зустріч вийшла цікавою, пройшла у теплій дружній атмосфері.


Ми впевнені, що з такими прекрасними, талановитими, сильними духом людьми наш народ не здолати і не перемогти. Перемога буде за нами! Слава Україні! Героям Слава!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар