четвер, 1 грудня 2022 р.

Що таке насильство ?

 Що таке насильство ?

Кінолекторій.

    В читальному залі  Зіньківської публічної бібліотеки представники Міжнародної  гуманітарної організації «INTERSOS» Оксана Кривченко, Оксана Назаренко та Ольга Михайленко спільно з  відділом «Зіньківське бюро правової допомоги»  провели для тимчасово переміщених осіб, які проживають на території Зіньківської громади, кінолекторій «Що таке насильство?» в рамках акції «16 днів проти насильства».


    Про види насильства: економічне, фізичне, психологічне, сексуальне  та домашнє розповіла присутнім Оксана Кривченко. Вона наголосила,  що не можна мовчати, якщо ви стали жертвою будь-якого з видів насильства, адже той, хто скоює насильство над іншими, відчувши свою безкарність, ніколи не зупиниться.



Начальник відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Сергій Корнійко розповів учасникам заходу як діяти та до кого звертатися за допомогою, якщо ви опинилися у непростій життєвій ситуації, зазначивши, що за скоєння будь-яких видів насильства законом передбачена відповідальність, включно з кримінальною.


         До уваги присутні були представлені рекламні плакати та буклети відповідної тематики.



Немає коментарів:

Дописати коментар