вівторок, 20 грудня 2022 р.

На віях тиші мерехтять сніжинки…

          Зима - це чудовий час засніженої казки, Різдва та мерехтливих вогників навколо. Зима дарує можливість мріяти про диво. Головне - не втратити нагоди зробити цю зиму казковою. Взимку холодно тим, у кого немає теплих спогадів. Взимку навіть люті морози вчать цінувати тепло і затишок рідного дому. Зима… А значить, Новий рік, Різдво, канікули і… дещо ще, що так дбайливо збережене в кожному серці.




         Ось і до нашої книгозбірні завітали новорічні свята, принесли чарівний настрій на наші книжкові полиці. А ви знаєте, що є зимові книги. Не ті, що про зиму, а ті, що роблять затишною заметіль за вікном.

         А щоб в цьому  переконатися, запрошуємо користувачів і гостей міста завітати до нашої книгозбірні і відвідати Новорічний куточок на абонементі, де на вас чекає святкова інсталяція    «На віях тиші мерехтять сніжинки, зима крізь вії дивиться на світ», а також книжкова виставка «Книги для затишного зимового читання».   

     Також до вашої уваги оформлені новорічні вітрини-інсталяції в читальному залі та відділі обслуговування дітей «З Новим 2023 роком»




      Щиро вітаємо Вас з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами. Нехай новий, 2023 рік, стане роком великої Перемоги України над ворогом, нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий буде щедрим на здоров’я, спокій, мир, дарує здійснення цікавих планів, принесе нові досягнення та успіх! З Новим роком!

Немає коментарів:

Дописати коментар