понеділок, 5 грудня 2022 р.

Виставка-присвята «Збройні Сили України – слава, гордість і міць країни!

 

Збройні сили України — Слава,

гордість, міць країни!

Захищають мир, свободу

Служать рідному народу!


 6 грудня – День Збройних Сил України, загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців. У цей святковий день ми складаємо глибоку шану всім тим, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, хто сьогодні ціною надлюдських зусиль виборює омріяну перемогу, захищаючи право рідної країни на незалежність та суверенність! Ми шануємо міць духу українського воїна, відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність! Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили.

Напередодні відзначення Дня Збройних сил України в читальному залі Зіньківської публічної бібліотеки ім. В.Г.Короленка відкрита книжкова виставка-присвята  «Збройні Сили України – слава,  гордість і міць країни!»


     На ній представлені книги та журнали, які розповідають про захисників та захисниць нашої країни, опору держави, відданих патріотів, для яких честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Відвідавши нашу бібліотеку, читачі зможуть ознайомитися з поданою літературою про незламність духу та реалії сьогодення героїв, життя в окопах та під кулями й снарядами Градів, зможуть пережити хвилюючі події разом з нашими героями.

          Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини.

     Ми завжди пишалися своїми захисниками. А сьогодні українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар