четвер, 29 вересня 2022 р.

Подарунок до свята

 

Щоб наші читачі завжди отримували свіжу та перевірену інформацію, важливим є наповнення читального залу бібліотеки періодичними виданнями. Звичайно ми вже не уявляємо своє життя без Інтернету та телебачення, але багато наших користувачів й надалі віддають перевагу друкованим періодичним виданням.

У ці важкі та тривожні дні кожна позитивна новина сприймається з подвоєною радістю, особливо коли це не просто новина, а подарунок.



    І саме такий приємний подарунок - підписку періодичних видань для бібліотеки на наступний 2023 рік, та книги нашого земляка «Між Пслом і Ворсклою плекаємо ліси…», які ми отримали напередодні професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, від депутата Полтавської обласної ради, начальника Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Гришка Івана Івановича додав святкового настрою працівникам бібліотеки.

    Висловлюємо щиру вдячність Івану Івановичу за турботу та підтримку і бажаємо всім нам, щоб найближчим часом всі заголовки періодичних видань наповнилися таким довгоочікуваним і величним словом «ПЕРЕМОГА!».

Немає коментарів:

Дописати коментар