понеділок, 19 вересня 2022 р.

Подарунок від Українського інституту книги

       

   Шановні користувачі! Запрошуємо вас познайомитися  з новими книгами, що надійшли до нашої бібліотеки від Українського інституту книги.

Тематика книг найрізноманітніша та буде цікава як дорослому користувачу, так і нашим юним та маленьким читачам.

          «25 ключових моделей управління» - книга для тих, хто займається менеджментом та планує опанувати найефективніші моделі управління. 

         Як і з чого виростають тривожність і страхи, як протікає депресія і як це лікувати, як до цього пристосуватися, адаптуватися ви дізнаєтеся з книги Володимира Станчишина «Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією».

           Повірити в себе, навчитись дивитись вперед і крокувати назустріч власній мрії, перетворивши її на ціль, допоможе книга «Ціль. Як  визначити і допомогти».

            Ще одне видання «50 звичок успішних людей  в інфографіці» навчить вас усвідомлено підходити до вибору звичок: відмовлятись від шкідливих і розвивати корисні, рухатися обраним шляхом. Адже всім відомий вислів «Посієш звичку – пожнеш долю».

         Як відбувалося переселення людей із Польщі на Україну до Тернопільщини в 1945 році і що чекало 261 родину на новому місці можна дізнатись, прочитавши книгу Василя Махно «Уздовж океану на ровері».

         Зануритись у вир спостережень над птахами вам допоможе  книга Наталії Атамась «Пташина історія». І ви дізнаєтесь багато цікавого про те, як живуть птахи, як вони будують гнізда і шукають пару, планують зимувати та чому пари розлучаються і залишають свої родини.

         Любителі поезії можуть погортати збірочку віршів Ярини Сенчишин  «Розплєси». Понад 350 текстів жіночої поезії – від Сапфо до Євдокії Августи, від жриці до імператриці ви знайдете в книзі перекладеній із грецької на українську мову «Перші поетеси. Кодекс давньогрецької жіночої поезії».

          Актуальні репортажі від Томаша Гживачевського «Кордони мрій» про невизнані республіки: Абхазію, Південну Осетію, Нагорний Карабах, Придністров’я, «ЛНР» та «ДНР».  

         Любителів бестселерів зацікавлять книги Селії  Різ  «Міс Грем. Кулінарна книга шпигунки», Ніла Геймана «Небудь – де» та Наталки Сняданко «Перше слідство імператриці».

         Про публічну людину, журналістку, її боротьбу зі страшною хворобою прочитаєте в книзі Яніни Соколової та Ольги Купріян «Я, Ніна».

Відповіді на питання чи насправді любов означає жити довго та щасливо знайдете у книзі Артема Поспєлова  «Тадуш. Табір для душі».

         Є декілька книг для дітей. Зокрема, про захоплюючі пригоди одинадцятирічної дівчинки Зої крізь імунну систему Тон Куне під назвою «Полювання на вірус».

         Наразі книги проходять обробку у відділі комплектування та обробки літератури і вже зовсім скоро ви зможете переглянути та прочитати ту, яка вас зацікавила. До зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар