середу, 21 вересня 2022 р.

Довгоочікувані нагороди отримали!

    В червні Національною бібліоткою України для дітей було оголошено переможців Всеукраїнського конкурсу із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих і малих».

    На конкурс були представлені 1296 відеороликів (з них 18 підготовлені користувачами бібліотек КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка»), у яких діти декламували статті книжки «Конституція для всіх: і великих і малих».




    ГРАН-ПРІ у номінації «Вибір журі» та перемогу у номінації «Вибір глядачів» здобув користувач відділу обслуговування дітей Зіньківської публічної бібліотеки Ян Крохмаль, лауреатами конкурсу стали: Сленькова Елеонора, Линько Єлизавета (Власівська б/ф), Ніконова Олеся (Дейкалівська) та Фурса Дарина (Великопавлівська сільська бібліотека).

    Всі вони нещодавно отримали довгоочіквані нагороди: Дипломи, футболки та книгу «Конституція для всіх: і великих і малих».

    Інші учасники конкурсу отримали сертифікати учасників та книгу.

    Вітаємо наших талановитих дітей з черговою перемогою і бажаємо їм - юним, завзятим, рости та жити під мирним небом, досягаючи нових висот та звершень!

Немає коментарів:

Дописати коментар