вівторок, 6 вересня 2022 р.

Подарунок місту

      Сьогодні наш славетний Зіньків – іменинник! Щороку в цей день з усіх його куточків лунали пісні, линула музика, вулиці міста повнилися радісним святково вбраним людом, чувся щасливий дитячий сміх!  

         Щороку… та, на жаль, не цьогоріч! Страшна, безжальна війна увірвалася в наші домівки, зруйнувавши всі плани, мрії, сподівання.

         Але кожен з нас - і дорослі, і найменші мешканці громади, твердо переконані – перемога буде за нами, ми вистоїмо і обов’язково відсвяткуємо – і День міста, і річницю його звільнення від німецьких окупантів, і головне, звільнення всієї країни від російської навали.

         І хоч святкування не на часі та залишити найпрекрасніше місто без подарунків юні мешканці громади не змогли і підготували йому подарунок – виставку творчих робіт «Віримо в перемогу!», яка експонується на фасаді міського Будинку культури.



         Свою віру в перемогу, в краще, в процвітання всієї України і нашого міста висловили в своїх роботах вихованці «Зразкової» студії «Погляд» декоративно-прикладного мистецтва, яка діє при міському Будинку культури, дитячої художньої студії «DaVinci» та діти-користувачі бібліотек Зіньківщини!



         

І ми віримо, що мрії наших дітей обов’язково збудуться! Ми переможемо! Ми відсвяткуємо! Зі святом, Зінькове!


Немає коментарів:

Дописати коментар