середу, 29 червня 2022 р.

ГРАН-ПРІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ


     27 червня в рамках відзначення Дня Конституції України у Національній бібліотеці України для дітей було оголошено переможців Всеукраїнського конкурсу із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих і малих», який проводився з 18 квітня по всій Україні з метою ознайомлення дітей з основними положеннями Конституції України, підвищення рівня їхньої правової культури та правосвідомості.



    Основним завданням конкурсу було створення відеоролика, у якому діти декламували статті книжки «Конституція для всіх: і великих і малих».Всього на конкурс було представлено 1296 робіт, з них допущено до участі 1054 відеоролики.

    Від бібліотек Зіньківської громади в конкурсі взяли участь юні користувачі семи сільських бібілотек-філій та відділу обслуговування дітей Зіньківської публічної бібліотеки.

    Саме відеоролик нашого активного читача, Яна Крохмаля, за підсумками конкурсу отримав ГРАН-ПРІ у номінації «Вибір журі» та перемогу у номінації «Вибір глядачів» (за сумарною кількістю вподобань, коментарів та перепостів на Фейсбуку та ютуб-каналі конкурсу). Конкурсну роботу Яну допомагали підготувати мама Ірина та тато Віталій, бібліотекар відділу методично-бібліографічної роботи та інформаційних технологій ЗПБ.

    Вітаємо Яна та його батьків з цією значною перемогою і віримо, що ця перемога маленького громадянина своєї держави наблизить ще на один крок перемогу нашої України над ворогом! Все буде Україна!



Немає коментарів:

Дописати коментар