вівторок, 14 червня 2022 р.

Виставка – імпульс «Увага! Новинки книг»

 


   Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять в бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Сьогодні на читачів чекає  велике розмаїття книжкових новинок.

Щоб познайомитися із новими книгами, якими поповнилася наша книгозбірня, запрошуємо користувачів та гостей міста переглянути виставку -імпульс «Увага! Новинки книг», яка оформлена на вітринному вікні читального залу публічної бібліотеки.

 



 Тут представлені книжкові видання переможців мистецького конкурсу «Книжкові проекти до 30-ї річниці Незалежності України» від Українського інституту книги.

Серед нових видань кожен читач знайде собі захоплюючу книгу для читання.

На вас чекають сучасні українські видання, історична література, цікаві книги  про видатних українських жінок, наших унікальних спортсменів та їхні здобутки. Любителі подорожувати відкриють для себе багатства нашої землі, дізнаються наскільки дивовижною є Україна, познайомляться з найкращими зразками архітектурного мистецтва  столиці, зацікавляться неперевершеним відкриттям, шедевром давнього мистецтва – золотою пектораллю.

Переглядаючи представлені видання, кожен читач зможе поринути у світоглядний всесвіт давньої України, дізнатися про скарби народної культури, яка є генетичним джерелом духовної пам’яті і сили для наступних поколінь. Україна – не зовні, вона – в кожному з нас.

 Тож, запрошуємо шанувальників і любителів книги познайомитись із цікавою, пізнавальною літературою, молодими авторами, сучасними письменниками, творами, які одержала бібліотека від #УІК #Книги Українського Інституту Книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар