четвер, 16 червня 2022 р.

Відпочинь з нами

 

Відпочинь з нами.

Книжковий коктейль

       Про те, як почати літо сповнене сил і в доброму гуморі, що потрібно аби мрія справді відпочити й нарешті розслабитися стала дійсністю – дізнавалися відвідувачі читального залу під відкритим небом в дитячому парку міста. А для цього працівники Зіньківської публічної бібліотеки Лідія Колоша та Ольга Житник організували книжковий коктейль « Відпочинь з нами».


     Для тих, хто не уявляє свого життя без читання, працівники бібліотеки  виступали в ролі літературного гіда, знайомлячи гостей і жителів міста із книгами, які були розміщені на книжковій виставці. Це був своєрідний   «коктейль» із книг різного змісту і з різних галузей знань.

    Бібліотекарі пропонували книги українських видавництв  для домашнього навчання – це енциклопедії, словники , які вже давно стали добрим порадником для всіх, на сторінках яких кожен може знайти відповідь  на будь – які , навіть найскладніші, запитання.



    Поціновувачі поетичної творчості мали можливість перегорнути сторінки збірочок віршів популярних українських поетів та  поетів Зіньківщини . Знайшлися  книги і для тих, хто має власний літературний смак.



    Щоб розслабитися і відволіктися від проблем сьогодення , пропонували почитати українські народні прислів’я та приказки, українські народні пісні.


   Любителі подорожей мали змогу почитати книги  про визначні місця України та дізнатися звідки походить назва того чи іншого населеного пункту .


     Інші вирішили погортати  книги із сценаріями, тостами, іграми, конкурсами, привітаннями, побажаннями ,а також книги, в яких містилися практичні поради для проведення святкового дійства.


   Тож, шановні краяни , поміркуйте, де вам зручніше відпочивати і яку книжку почитати. А ми будемо вас чекати в читальному залі під відкритим небом. Нам приємно з вами спілкуватися, пропонувати цікаву книгу і бачити, що це приносить вам задоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар