четвер, 9 червня 2022 р.

Разом ми можемо більше

 

Що для кожного з нас є дружба? Для когось – це простягнута в пісочниці іграшка, для когось – зустріч сонця перед стартом у доросле життя, ще комусь –дружні обійми на день народження, зараз - це плече побратима у боротьбі з ворогом,  та для всіх нас дружба  - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику.

         Віримо що наша бібліотека – це територія спілкування, де можна знайти відповіді на свої запитання серед сторінок книг,  захоплення до душі, а головне – тут знаходять нових друзів.

До Міжнародного дня друзів на літньому майданчику біля  книгозбірні пройшла зустріч у дружньому колі «Разом ми можемо більше». Бібліотекарі Ольга Житник та Валентина Зеленська запросили на гостину своїх постійних відвідувачів, які давно вже стали один для одного добрими друзями.

         В ході зустрічі користувачі та ведучі поділилися розповідями про справжню дружбу, що для них означає дружити та бути другом. Багато говорили про події, що відбуваються в нашій країні, про допомогу людям, що знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді, адже це також в якійсь мірі є проявом дружби та співчуття один до одного.


         А потім ведучі запропонували гостям заходу підписати листівки зі словами підтримки та вдячності нашим захисникам, таким чином додавши їм віри в те, що вдома їх чекають не лише рідні, а й справжні друзі. Ці листівки разом з гуманітарною допомогою будуть передані від нашої громади на передову.


         Віримо в силу дружби, підтримуємо один одного, наближаємо перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар