четвер, 23 червня 2022 р.

Книжкове дефіле "На книжковій полиці – господарські таємниці"

    І знову ми зібралися в читальному залі під відкритим небом в парку міста, щоб познайомити користувачів бібліотеки із книжковим дефіле «На книжковій полиці – господарські таємниці».

    Неабиякий інтерес до запропонованих книг виявили власники дачних та присадибних ділянок. Адже який господар не мріє про садочок із грушами, яблунями та кущами ягід, щоб навесні плодові дерева милували око буйним цвітіння і ароматом.



    Та й вирощені в своєму садку фрукти та ягоди безумовно смачніші й корисніші, ніж куплені. Як ось ці черешні, які вже достигли. І ми вирішили пригостити своїх відвідувачів.



    Було у наших відвідувачів і бажання зробити дизайн присадибних ділянок по – своєму неповторним. Тому вони з цікавістю переглядали книги по добору дерев і кущів з категорії рідкісних рослин.

    А хто не любить квітів на своїй присадибній ділянці ? Відвідувачі дізнавалися із книг, як грамотно оформити клумбу, адже це важлива складова мистецтва ландшафтного дизайну дачної ділянки. А ще , як прикрасити дворик рослинами у контейнерах і горщиках. Особливий інтерес виявляли до висадки і розмноження петунії, цієї яскравої й ароматної квітки.


    Тим, хто вирішив тримати домашнє господарство, пропонувалися книги про те, яку птицю вигідніше розводити, які особливості утримання курей, качок, гусей .
    Пропонували книги і жінкам, які полюбляють шити власноруч, робити викройки суконь, блузок. Познайомили із неоціненним помічником у швейних справах – журналом « Burda style», який вміщує цікаві ідеї для шиття одягу.


Читайте книги, набирайтесь досвіду. Все це пригодиться кожному у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар