вівторок, 28 листопада 2023 р.

Запобігання та протидія домашньому насильству

Запобігання та протидія домашньому насильству

(кінолекторій до Міжнародного дня боротьби з насильством
та Всеукраїнсьекої акції «16 днів проти насильства»)




    25 листопада у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок стартувала Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства».
    Щоб вкотре нагадати всім, будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням її прав бібліотекарями читального залу ЗПБ було проведено кінолекторій «Запобігання та протидія домашньому насильству».




    В заході прийняв участь завідувач сектору «Зіньківське бюро правової допомоги» Сергій Корнійко, який провів інформаційну хвилинку «Правова допомога потерпілим від домашнього насильства».


    Представник Міжнародної організації «INTERSOS», психолог Ольга Михайленко, висвітлила проблему насильства з професійної точки зору.
 


    Завідувач відділу обслуговування користувачів Лідія Колоша запропонувала увазі присутніх прес-кліпінг «Не мовчи – і тобі допоможуть». Цей тематичний підбір матеріалів із періодичних видань про жорстоке поводження з дітьми та жінками в сім’ї, викликав бажання у присутніх висловити свою думку про насильство в сім’ї та як з ним боротися.
 



Переглянули присутні і відеоролики «Домашнє насильство» та «Ні – насильству над дітьми».


 
     Завершився захід флешмобом з помаранчевими долоньками, символом світу без насильства, жорстокості, болю та зла.



Немає коментарів:

Дописати коментар