вівторок, 21 листопада 2023 р.

Ми – нація, що пам’ятає! (відкритий мікрофон до Дня Гідності та Свободи)

 Ми – нація, що пам’ятає!

(відкритий мікрофон до Дня Гідності та Свободи)

     21 листопада  користувачі бібліотеки та учні 10-б класу опорного закладу «Зіньківський ліцей №1» завітали на захід, присвячений Дню Гідності  та Свободи, який пройшов у Зіньківській публічній бібліотеці.

  Зануритись у буремні події Революції Гідності, зокрема і від безпосередніх учасників тих подій, допомогли підібрані відеоматеріали. З презентованої виставки та розповіді бібліотекаря учні познайомилися з книгами відповідної тематики, які представлені у фонді нашої бібліотеки.





       Бажаючі мали можливість висловити власне бачення значення слів Гідність і Свобода, відрадно, що наша молодь розуміє всю значимість цих понять, плекає в собі патріотичний дух та любов до рідного краю та своєї держави.


           Переможець обласного конкурсу «За нашу свободу», учениця 10-А класу опорного закладу «Зіньківський ліцей №1» Манойло Іванна, читала власний вірш «Хто ми?».


Гостею заходу була також талановитий керівник художньої студії «Первоцвіт», Майя Ландик, яка всю силу любові до України, ті відчуття, які вона проживає разом зі своїм нескореним народом викладає у власних віршованих рядках.


       Вітаємо всіх з Днем Гідності та Свободи, гуртуймося у боротьбі з ворогом, віримо у беззаперечну перемогу України та завжди пам’ятаємо, якою ціною виборюється наша свобода та незалежність! 

Немає коментарів:

Дописати коментар