середа, 22 листопада 2023 р.

Молодіжна мозаїка «Спілкуємось. Цікаво відпочиваємо. Радіємо гармонії життя»

   Молодіжна мозаїка

              «Спілкуємось. Цікаво відпочиваємо. Радіємо гармонії життя»


                Юність - час окрилених мрій і творчого дерзання, роки пошуку. Юність - це молодість, здоров’я, це віра у завтрашній день. Це не тільки прекрасний період в житті кожної людини, але й особливий стан душі.  Саме вони, школярі і студенти, молоді науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни, вести її до процвітання  і успіху.


         Молоді, активні і креативні користувачі, учні ліцею №2 ім.М.Зерова, зібралися у стінах нашої книгозбірні, щоб взяти участь у молодіжній мозаїці «Спілкуємось. Цікаво відпочиваємо. Радіємо гармонії життя.» Весь захід бібліотекар Ольга Житник поділила на декілька частин, в кожній з яких було багато цікавих завдань.

         Користувачі мали змогу перевірити свої знання за допомогою психологічних  тестів та вікторин, а у завданні «Розмовляючі руки», учні навчилися показувати свої емоції за допомогою міміки та жестів.

             А далі всі разом розібрали декілька життєвих ситуацій та способи їх вирішення. І яке ж молодіжне зібрання без рухливих ігор. От і наші учасники ходили на «Полювання», шукали загублені речі, брали участь у «Перегонах з м’ячем».  Змагання були цікавими та пізнавальними. 

         І традиційно на завершення заходу увазі користувачів були представлені книги з викладки літератури «Молодь рекомендує».


Немає коментарів:

Дописати коментар