четвер, 9 лютого 2023 р.

Книжкова симфонія кохання.

Кохання…Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним і прекрасним, завжди новим і несподіваним.

         Тож, усіх хто кохав і кохає, хто хоч раз в житті втрачав голову від кохання, тих, хто проніс свої почуття через все життя, і тих, хто ще, на жаль, не відчув цього запаморочливого, прекрасного почуття, запрошуємо відвідати нашу виставку-інсталяцію «Книжкова симфонія кохання» на абонементі бібліотеки.



Існує багато віршів, пісень, легенд  та неймовірних історій про кохання. Ми обрали для вас найсуттєвіші, найзворушливіші історії, щоб показати всю багатогранність цього почуття.  Цікаве знайомство з книгами про кохання стане для багатьох з вас незабутнім книжковим побаченням.

         Нестаріюча класика: Ф.Фіцджеральд «Дише ніжністю ніч», Г.Маркес «Кохання під час холери», Е.М.Ремарк «Три товариші», М.Мітчелл «Звіяні вітром»; сучасні твори: «Львів. Пристрасті. Таємниці», Г.Вдовиченко «Інші пів’яблука», Н.Гербіш «Теплі історії до кави», Д.Гарріс «Ожинове вино»; найвідоміші: С.Талан «Просто гра», Д.Мойєс «Щасливі кроки під дощем», М.Кідрук «Любов і піраньї», С.Андрухович «Фелікс Австрія»; та майже невідомі: І.Альєнде «Японський коханець», О.Памук «Музей невинності», О.Лілік «Квіти цикорію», С.Кінселла «Здивуй мене» та інші – стали гімном кохання.

         Запрошуємо вас завітати до нашої книгозбірні і вибрати собі книгу до душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар