вівторок, 14 лютого 2023 р.

Книжковий мікс « Факти про книгу, яких ви не знали»

 Книга – одне з найбільших див, створених людиною. З книг ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні знань. Всім відомо, що книги не розмовляють, та у кожної є душа – аура добра і мудрості, яку вони нам дарують.


            14 лютого в Міжнародний день дарування книг у читальному залі публічної бібліотеки для користувачів, друзів нашої книгозбірні та поціновувачів книг було проведено Книжковий мікс « Факти про книгу, яких ви не знали». Ведуча заходу, бібліотекар Ольга Житник розповіла про значення книг та читання в житті людини, про найнезвичайніші  книги, які стали витворами мистецтва. Також гості ознайомилися з найвідомішими музеями, експонатами яких є книги.


            Під час зустрічі користувачі ділилися враженнями про книги, які вони прочитали, а ще переглянули відеоролик « Цікаві факти про книги», підготовлений бібліотекарем Віталієм Крохмальом.



            …Книги мають одну особливу чарівність: вони дарують нам насолоду, розмовляють з нами, стають живими друзями для нас. Тож цінуйте хороші книги і читайте їх з задоволенням і користю.



Немає коментарів:

Дописати коментар