вівторок, 9 травня 2023 р.

І знову подарунок!

     Працівники Зіньківської публічної бібліотеки висловлюють вдячність  Олександру Кривошапці за подаровані збірки художньо-документальних нарисів з історії місцевого футболу під назвою «Про опішнянський футбол і не тільки». Тож любителів цього виду спорту запрошуємо до нас в читальний зал, де ви зможете детально познайомитися з цим видання. А цікавого тут багато.

    Автор подає власний погляд на події і факти, безпосередньо пов’язані з життям опішнянських футбольних команд та їх найближчих сусідів за останні 50 років.

    Матеріал для цієї книги зібраний в приватних архівах, пресі та під час спілкування з очевидцями.

      Книга містить унікальні фотографії, статистичні дані, коментарі. Вони не залишать байдужими тих, хто по-справжньому цікавиться місцевим футболом, вивчає його історію. А ще ці видання для ветеранів футболу. Адже, гортаючи сторінки книг, вони знову відчують себе на ігровому полі, згадають тих, з ким завойовували перемоги, отримували нагороди.

   Окрім цікавих  епізодів з історії футбольних команд, унікальними й значущими є документальні матеріали: списки гравців, дані з протоколів зустрічей тощо.

   Видання містить світлини, що ілюструють текст.  Багато хто з читачів зможе побачити на них себе й згадати незабутні моменти, що вже стали історією.

  Як сказав у своїй передмові до книги Олесь Пошивайло : «…ця книга - ще один красивий переможний матч, зрежисований і виграний Олександром Кривошапкою зі збірною гравців усіх описаних у ній років, глядачем якого стане кожний, хто прочитає все  - від першої до останньої сторінки…».

Тож хай ця книга знайде свого читача.  А автору бажаємо здоров’я і нових творчих задумів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар