пʼятницю, 17 грудня 2021 р.

Відеосалон «У вирі новорічних кінофільмів»

     

 

    Новорічні та Різдвяні свята наближаються! З наближенням свят та зими настає особлива атмосфера,  коли так приємно зібратися з близькими і рідними та переглянути старий добрий фільм про те, що чудеса трапляються, треба лише в них повірити.


            Тож любителів доброго сімейного кіно і шанувальників різдвяних чудес запрошуємо до нашого відеосалону з добіркою фільмів, які ми сподіваємося зацікавлять вас.

                                                          


В одному дивовижному і чудовому містечку жителі з великою радістю ждуть Різдва, яке повязане у них з подарунками, казковими пригодами та пухнастими ялинками. Та є люди , які не люблять це свято, один з таких – Грінч, який схожий на маленьке пухнасте чудовисько. І вирішив він залишити всіх без свята, але несподіваною перешкодою для нього стає маленька дівчинка.

                                                           


Події фільму відбуваються в Карпатах. Відпочиваючим гостям разом з місцевими підлітками доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, щоб перемогти злодія, переодягнутого в костюм святого Миколая. А чим все закінчилося ви дізнаєтесь, переглянувши фільм.

                                                          


Це історія юнака Северина та його сестри Аніки, які задля порятунку хворого батька, долають низку випробувань та потрапляють у вир пригод напередодні свят. Під дією різдвяного дива головні герої не лише долають труднощі, а й знаходять справжнє кохання та міцну дружбу.

                                                           


Повчальна історія про старого жорстокого Скруджа, який присвятив своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все: дружбу, любов та різдвяні свята. Та все змінює одна новорічна ніч, під час якої він повністю переосмислює своє життя…

                                                           


Ну і як в Новорічні свята без старого доброго кіно від Миколи Гоголя. Переказувати сюжет немає сенсу, адже його і так всі знають. Просто пориньте у атмосферу Гоголівського Різдва та насолодіться неперевершеною грою акторів.

Тож створіть собі святковий настрій, сядьте з родиною поряд з вже прикрашеною ялинкою, та перегляньте  новорічні фільми - цікаві, добрі та повчальні.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар