четвер, 16 грудня 2021 р.

Мелодія Новорічних свят.


Зима… А значить Новий рік, Різдво, канікули і …дещо ще, що так дбайливо збережене в кожному серці. Зима – це чудовий час засніженої казки, Різдва та мерехтливих вогників навколо. Зима для того й створена в білих тонах, щоб ми могли почати своє життя з білого аркуша.



         Якщо ви любите цю пору року так як ми, то запрошуємо вас до нашої книгозбірні де розгорнуто виставку – інсталяцію «Мелодія Новорічних свят». Тут на вас чекає Книжковий сніговик, біля якого ви зможете сфотографуватися та загадати бажання, адже чим більше буде у нас бажань, тим більше їх збудеться.

         Також ви зможете зазирнути у зимовий новорічний кошик і вибрати собі книгу до душі, адже зимові книги це не ті, які про зиму, а ті що роблять лагідним холодний зимовий вечір за вікном: О. Лілік «Квіти цикорію», Я.Терлецька «Різдвяний янгол», Д.Корній «Зозулята зими» та « Зірка для тебе»,  Г.Вдовиченко «Найважливіше наприкінці».



         Ми сподіваємося, що кожен користувач, який завітає до нашої книгозбірні знайде для себе щось цікаве.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят хочемо привітати вас зі святами і побажати, щоб у вашім серці завжди залишалося місце для казки. Пухнастої вам зими і опадів у вигляді щастя. І нехай в Новому році  у вас буде все, що не можна купити: Любов, Здоровя, Щастя і Друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар