четвер, 21 жовтня 2021 р.

Юридичний практикум «Якщо необхідна правова допомога»

      Працівники Зіньківської публічної бібліотеки імені В.Г.Короленка для надання  безоплатної правової допомоги своїм користувачам запросили в читальний зал заступника начальника відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Катерину Суконько.


      Зустріч була насиченою та емоційною, серед запитань, на які хотіли б отримати відповіді користувачі: яке покарання передбачено за відсутність захисної маски у громадських місцях в період карантину? Чи правомірний примус до вакцинації проти COVID-19?. Чи мають право  змушувати вакцинуватися молодих мам, які ще не працюють? Як оплачується вимушена самоізоляція під час пандемії?




         Як діяти батькам, які працюють, а їхні діти знаходяться на карантині. Чи мають вони право на відпустку у цій ситуації?  А ще хвилювало питання укладення угод з «Нафтогаз України».

 


         Після  надання відповідей на всі запитання, які були поставлені присутніми, Катерина Суконька наголосила, що у період карантину користувачі  Зіньківської публічної бібліотеки можуть отримувати правову допомогу онлайн та звернувшись до відділу безоплатної правової допомоги безпосередньо за телефонами: 3-34-74 та 0-800-213-103.  

Немає коментарів:

Дописати коментар