вівторок, 6 жовтня 2015 р.

ВІДКРИВАЮЧИ ТАЄМНИЦІ МИСТЕЦТВА МАЛЮНКУ З ПЛАСТИЛІНУ.


            В дитинстві практично кожен з нас тримав в руках пластилін, уявляв себе скульптором і творив свої маленькі шедеври.  Пройшли роки і для багатьох з нас захоплення пластиліном переросло у щось значно більше ніж просто хобі.


            Саме пластилінографії, або малюванню пластиліном, був присвячений майстер – клас « Відкриваючи таємниці малюнку з пластиліну», який пройшов 6 жовтня на базі Зіньківської районної станції юних техніків, за ініціативи Зіньківської ЦРБ. На ньому були присутні учні ПТУ -№ 25 міста.

            Відкриваючи майстер – клас бібліотекар Бєдоєва О.Д. розповіла про історію виникнення цього виду мистецтва, його розвиток в наш час.
 

А далі слово взяла Викладач студії « Первоцвіт» Ландик М.І., яка розказала і показала які види пластиліну використовують у цьому виді мистецтва, розповіла про переваги виробів з пластиліну, з чого починається робота над картиною. 


Учасники студії Валерія Земцова і Таміла Мотузка показали присутнім як створюються деякі елементи картини з пластиліну. 

На закінчення заходу всі учасники майстер – класу відвідали музей станції юних техніків, в якому представлені роботи учнів, що відвідують гуртки, що діють на базі станції юних техніків.


            Після проведеного майстер – класу стає зрозуміло, що картини з пластиліну – це яскравий приклад того, що цей вид творчості багатогранний, цікавий, гідний уваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар