вівторок, 13 жовтня 2015 р.

ВШАНОВУЮЧИ СВОЇХ ЗАХИСНИКІВ.


Вітчизна і її захисник! За вікову історію української народності наша земля не раз закликала своїх синів стати на її захист. І ніколи ці заклики не залишалися не почутими. Український солдат є прикладом мужності і сміливості, взірцем того, як треба любити Україну.

            13 жовтня у читальному залі бібліотеки для дорослих пройшов вечір « Все пам’ятає батьківська земля», присвячений Дню захисника України. На заході були присутні учні школи №1 міста. Ведучі заходу бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли присутнім про тих, хто носить почесне звання – захисника України, починаючи з часів козацтва і закінчуючи війною на Сході України. Учні з цікавістю слухали розповідь про нелегку військову службу, яку несуть наші воїни, ризикуючи своїм життям. 

Про історію виникнення свята, його витоки, цікаві факти розповів Гриценко М.М. – молодший спеціаліст служби захисту інформації – солдат Зіньківського райвійськкомату. Протягом всього вечора звучали патріотичні пісні і вірші.


            Лейтмотивом заходу стали слова про те, що ми єдина нація і тільки разом можемо здобути перемогу і збудувати нову країну.

Немає коментарів:

Дописати коментар