четвер, 8 жовтня 2015 р.

Всеукраїнський день бібліотек


            30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек – свято незвичайне, це данина великому внеску бібліотек України в розвиток вітчизняної освіти, науки і культури.

            Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ, це храм духовності. Для більшості людей бібліотека – це частина їхнього життя. Тому цей день – свято всіх, хто любить книгу.


            На святкову нараду в ЦРБ ім. В.Г.Короленка зібрались працівники бібліотек району. Теплі слова вітань, побажання плідної праці, творчих здобутків звучали з уст заступника голови Зіньківської райдержадміністрації Юрія Джуваги, завідуючої сектором культури і туризму Людмили Кімлик-Ярохи, головного спеціаліста сектору культури і туризму Наталії Залужної, голови райкому профспілки працівників культури Віктора Литуса, директора районної ЦБС Наталії Тоцької.


            За плідну працю, творчі здобутки кращих працівників району відзначено грамотами та подяками райдержадміністрації, районної ради, сектору культури і туризму та ЦБС.

            Цього дня бібліотечні працівники на запрошення колег побували в сусідньому Диканському районі. Відвідали Диканський історико-краєзнавчий музей ім. Д.М.Гармаша та картинну галерею ім. М.К.Башкирцевої.


            Напередодні професійного бібліотеки району провели акції, Дні відкритих дверей «Там, де живе мудрість», «Душі аптека - бібліотека», «У цю погожу вересневу днину бібліотека кличе на гостину», «До бібліотеки завітай, дізнайся більше про свій край». Традиційно проводяться декади, місячники «Подаруй  бібліотеці книгу». 

Немає коментарів:

Дописати коментар