пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

ТАЄМНИЦЯ ЛІКАРСЬКИХ РОСЛИН.


     Кожному з нас мати – земля дає свої сили. Тільки зумій їх взяти, знай свою землю матір, люби її і шануй. І кожна людина матиме великі життєві сили, щоб чесно і достойно пройти по цій землі. І немає жодної рослини на землі яка б не мала благотворної дії для людини. Вони виховують людину, облагоражують її, оберігають від голоду, холоду, хвороб, дають сили і наснагу.
            Щоб познайомити користувачів з лікувальним впливом рослин на здоров я людини, в районній бібліотеці для дорослих був проведений фіто калейдоскоп « Таємниця цілющих рослин». 

На масовий захід були запрошені пенсіонери територіального центру та користувачі бібліотеки м, Зінькова. Ведучі: бібліотекарі Валентина Зеленська і Ольга Бєдоєва ознайомили гостей з властивостями лікарських трав, розширили знання про користь та застосування лікарських трав на практиці. Для гостей свята був запропонований перегляд літератури « Бути здоровим – здорово».


            Присутні прийняли активну участь у бліц – турнірі « Зелена аптека»,  конкурсі « Природний лікар». Під час чаювання запрошені обмінялися рецептами оздоровчих чаїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар