четвер, 29 жовтня 2015 р.

Історичний ринг «Шляхами визволення України»


(До 71-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників)


   До 71-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників в Зіньківській центральній районній бібліотеці для учнів аграрного ліцею групи №10 був проведений історичний ринг «Шляхами визволення України».
Дорогою ціною заплатив наш український народ у найстрашнішій за всю світову історію Другій світовій війні.

Ведучі заходу бібліотекарі Криштопа Лариса та Бедоєва Ольга розповіли учням аграрного ліцею про історичне та героїчне минуле України в роки Другої світової війни.

Для учасників історичного рингу «Шляхами визволення України» була запропонована гра, яка розпочалася з бліц-опитування «Пам’ятаємо, славимо, вшановуємо». Учні аграрного ліцею Пилипенко Віталій, Лисенко Олександр виявили неабиякі знання з історії України в роки Другої світової війни, показали правильність та швидкість логічного мислення.


Проявили свою ерудицію Рудько Сергій та Нікітін Денис в роботі з документами «Вистоять і перемогти». Достойно представили презентацію «Окупаційний режим в Україні» Сидоренко Владислав і Негода Дмитро.


На завершення історичного рингу інженер-програміст Крохмаль Віталій  підготував відео-запитання про битви на Україні під час Другої світової війни. Учасники заходу Рощин Єгор, Луценко Віталій, Кравченко Іван, Василенко Владислав взяли активну участь у цьому конкурсі.

Учням аграрного ліцею було також запропоновано переглянути книжкову виставку «Незгасимий вогонь пам’яті».


Немає коментарів:

Дописати коментар