пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

ПАСХАЛЬНІ МОТИВИ У ТЕХНІЦІ КВІЛІНГ.

       

Ось і настала весна – пора, коли оживає природа, розпускаються квіти, цвітуть сади. І саме з весною приходить до нас – Великдень – світле Христове Воскресіння. У цей світлий і радісний день хочеться особливого настрою, а передсвяткові клопоти привід проявити творчу фантазію й прикрасити свою оселю тематичним декором. 


І саме святу Великодня був присвячений майстер – клас « пасхальні мотиви у техніці квілінг», який пройшов у читальному залі районної бібліотеки для дорослих. Ведучі заходу Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська розповіли присутнім учням ПТУ -№ 25 про історію виникнення техніки квілінг, яка бере початок з 300-400 років.


 Викладач з техніки квіллінгу Будинку дитячої та юнацької творчості Максакова Олена Володимирівна ознайомила користувачів з інструментами та папером, які потрібні для виготовлення виробів у техніці квілінгу.

 Вихованці студії « Дарунок» - Максакова Вероніка та Костічева Настя показали присутнім свої роботи виконані у техніці квілінг – картини, прикраси, великодні яйця.


 А тоді розпочався майстер – клас, на якому учні із задоволенням виготовили красиві і незвичайні великодні яйця у техніці квілінгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар