пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

ГРА – КОНКУРС «ШЛЯХ У МІЖЗОРЯНИЙ ПРОСТІР»

          ГРА – КОНКУРС
                     «ШЛЯХ У МІЖЗОРЯНИЙ ПРОСТІР»
                (До Всесвітнього дня авіації та космонавтики)


   

Нещодавно в Зіньківській центральній бібліотеці був проведений захід присвячений Всесвітньому дню авіації та космонавтики. 

 Ведучі заходу бібліотекарі Криштопа Л. І. та  Жук Т.Ю. ознайомили учасників із історією святкування Всесвітнього дня авіації та космонавтики, розповіли про дослідження та освоєння космічного простору в Україні. Ознайомили з біографією  космонавта України – Леонідом Каденюком. 


Для розвитку творчих здібностей, мислення, знання про космос, фізичні онови польоту ведучі вечора провели гру-конкурс «Шлях у міжзоряний простір». 



Активними учасниками були : Карась Таня, Мільченко Марина, Ворожко Артем, Тімофеєв Ігор, Карпенко Максим, Козаченок Ілля. Переможцем гри - кокурсу «Шлях у міжзоряний простір» стала студентка Полтавського педагогічного університету -  Карась Таня. Так, як захід співпав із одним з великих свят «Світлого Воскресіння », переможець конкурсу отримала солодкий приз -  паску. 

 Гра – конкурс «Шлях у міжзоряний простір» пройшов весело, цікаво та змістовно. На закінчення учасники заходу переглянули відеоролик «Космосу на зустріч», підготовленого інженером-програмістом Крохмалем Віталієм.

Немає коментарів:

Дописати коментар