середу, 22 квітня 2015 р.

Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна»

         
Україна сьогодні переживає складний період у своїй сучасній історії. Нав᾿язана нам війна принесла гіркоту втрати в кожне людське серце. Тисячі військовослужбовці на Сході України ціною власного життя захищають наш мир і спокій.
         Найкращою підтримкою у цей непростий час є небайдужість та щира допомога одне одному.
         Для сприяння морально-психологічного забезпечення бойової і мобілізаційної готовності військ, патріотичного виховання українських військовослужбовців Міністерство культури України виступило ініціатором проведення Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна». До цієї акції долучаються і бібліотеки Зіньківщини.
         Просимо всіх небайдужих громадян, громадські організації, виробничі колективи, користувачів районних та сільських бібліотек допомогти у зборі літератури для наших захисників.
         Як то кажуть, не хлібом єдиним… Адже відомо, що читання впливає на розвиток інтелекту, світогляду, вольових якостей, комунікативної компетентності. Нехай у хвилини перепочинку розрадою бійцям стануть наші зібрані книги, підтримають їхній бойовий дух, хоч на деякий час відвернуть від бойового напруження.
         Книги можна приносити в районну бібліотеку для дорослих (вул. Комунарська 2а), щоденно з 8:00 до 18:00, а також у сільські бібліотеки-філіали. Приймається література сучасних українських авторів, твори класиків української і світової літератури, також науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил.
         Не будьмо байдужими, долучаймося до акції! Давайте зцілимо наших відважних захисників своєю щирою любов᾿ю та підтримкою .

                                      Адміністрація Зіньківської ЦБС

«Про реалізацію Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна»

Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна»


Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна»

Немає коментарів:

Дописати коментар