пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

«Бібліо-бар» новинок



  На сьогоднішній день для створення комфортного бібліотечного простору замало лише забезпечувати потреби читачів у інформації, необхідно, щоб бібліотека була місцем, де кожному буде приємно знаходитись, а все навкруги буде спонукати до читання та розвитку. Тому, нещодавно в Зіньківській центральній районній бібліотеці, бібліотекарями читального залу Жук Т.Ю. та Криштопою Л.І. була підготовлена книжкова інсталяція «бібліо-бар» новинок. Інсталяція «бібліо-бар» новинок була розміщена в бібліотеці в читальному залі завчасно, для того, щоб читачі могли ознайомитися з новою літературою.


Обговорення пройшло за круглим столом в теплій, дружній і невимушеній обстановці. Читачі районної бібліотеки поділилися порадами в обговоренні нових книг. Вони поділилися з присутніми своїм  враженням від прочитаного та почутого.



  Книга у житті Варвари Федорівни Пихтіної має неабияке значення і тому нова література, що знаходилась на інсталяції «бібліо-бар» новинок привернула її увагу. Вона поділилася своїми враженнями.

   Присвятила все життя землеробству Лідія Яківна Шатрава, неабиякий знавець у своїй справі, проте не цурається порад літератури, що знаходиться у фондах нашої бібліотеки та літератури яка була розміщена на інсталяції «бібліо-бар» новинок. Порадами, що вона використала для себе з задоволенням поділилася з гостями.

   Секретами вирощування надзвичайних за величиною помідорів знає Любов Петрівна Іванюта. Вона частий гість нашої бібліотеки. Інсталяція «бібліо-бар» новинок привернула її увагу новинками  по сільському господарству.


Література, що була розміщена на нашій інсталяції використала у своїй практиці читачка Галина Андріївна Фенько. Як  зберегти здоров’я і часто не хворіти простудними захворюваннями, розповіла наша гостя.

Поет -  аматор Володимир Петрович Прислонський ознайомився на нашій інсталяції із  краєзнавчою поезією Валентини Матущак і поділився враженням від прочитаного та зачитав свої власні, улюблені вірші.

   Увагу майстрині по рукоділлю Світлани Сергіївни Кириченко привернула  література по вишивці. Вона продемонструвала вишитий рушник, візерунок якого перейняла із новинок літератури.

   Спілкування в колі друзів та обговорення літератури книжкової інсталяції продовжила Марія Сільнича, яка прийшла на зустріч із корзиною печива приготовленого власноруч. Рецепт печива вона вичитала із новинок літератури розміщеної на інсталяції. З задоволенням пригостила печивом всіх запрошених гостей.

   Ця зустріч не остання, адже бібліотека - це місце в якому завжди раді їх 

Немає коментарів:

Дописати коментар