вівторок, 17 лютого 2015 р.

Вечір спогад «Пам'ять живе у спогадах»

Вечір спогад «Пам'ять живе у спогадах»
(До Дня вшанування  учасників бойових дій  на території інших держав)





У Зіньківській центральній районній бібліотеці відбувся  вечір спогад «Пам'ять живе у спогадах» присвячений вшановуванню учасників бойових дій на території інших держав, а також відзначення  26 – річниці виведення радянських військ з Афганістану. Ведучі вечора  бібліотекарі центральної районної бібліотеки Криштопа Л. І.,Жук Т. Ю. розповіли присутнім про одну із трагічних сторінок нашого народу, війну в Афганістані та вшанували учасників бойових дій на території інших держав. На вечорі воїни – інтернаціоналісти пригадали та розповіли учням аграрного ліцею про пережите, про бойових побратимів, про те , як  виконували свій інтернаціональний обов’язок  в Афганістані.


Невмирущі подвиги своїх побратимів  завжди живуть у серці воїна - афганця Сулима Сергія.


Про надійне плече друга розповів  Міщенко Володимир.


Епізодами із Афганської війни  поділився у своїх розповідях колишній воїн – афганець Губенко Володимир.

Капітан, офіцер відділення комплектування Зіньківського райвійськкомату – Чернявський Андрій розповів про тяжкий час , що переживає наша Україна. Російська Федерація анексувала Крим, а зараз веде неоголошену війну на Сході нашої країни. Мужньо і героїчно стоять на захисті нашої України її захисники.

Нашим гостям та всім присутнім у залі голова  міської ради ветеранів Мурадян Сергій побажав щастя , миру і завірив, що територіальна цілісність України, зараз скріплюється кров’ю мільйонів незламних борців, які наслідують приклади героїчних вчинків минулих поколінь, мужньо відстоюють соборність і незалежність України.
Крохмаль В. О. інженер – програміст  для учнів аграрного ліцею  підготував та продемонстрував відеофільм «Виведення радянських військ з Афганістану».

Вечір «Пам'ять живе у спогадах» пройшов під музичний супровід, який підготував та  виконав учень Зіньківської музичної школи Лісовий Денис.


Немає коментарів:

Дописати коментар