четвер, 22 червня 2023 р.

Брати наші менші. Каскад інформаційних повідомлень.

 

Брати наші менші.

Каскад інформаційних повідомлень.

     В дитячому парку міста, де розмістився читальний зал під відкритим небом, зібралися мами, бабусі,хлопчики і дівчатка, щоб отримати інформацію про братів наших менших – котів, собак, папуг, хом’ячків і навіть равликів. А ще погортати книги, журнали, в яких розповідається про цих домашніх тварин.


    Працівники Зіньківськуої публічної бібліотеки Лідія Колоша та Людмила Рибалка побудували свою розповідь так, щоб каскад інформаційних повідомлень про домашніх улюбленців, які черпали із сторінок українських журналів : «Жінка», « Дім. Сад. Город», «Люди і долі», «Добрі поради», а ще газет :  «Порадниця», «Добрий господар» був цікавим для різних вікових категорій.
Приємно було бачити, що у відпочиваючих в парку, так багато маленьких друзів. Це свідчить про їхні добрі серця. Адже тварина віддячує вірністю та прихильністю тільки тому, хто дбає та піклується про неї, і ніколи не стане другом для того, хто хоч раз завдав їй болю та шкоди. 


Були серед присутніх і ті, які не могли з гордістю розповідати про своїх улюбленців, які для багатьох із них стали дійсно незамінними членами сім’ї.

Колись французький письменник Антуан де Сент - Екзюпері написав фразу, яка згодом стала крилатою  «Ми у відповіді за тих, що приручили!». Цю мудру думку ми прагнули  передати всім, хто захоче взяти до свого будинку нового члена сім’ї - собаку, кішку, папугу чи хом’ячка.


      Сподіваємося, що такі заходи  допоможуть кожному знайти відповідь на всі запитання, які виникнуть і прийняти правильне рішення, обираючи для себе, чи для дітей вірного друга.








 

 



Немає коментарів:

Дописати коментар