четвер, 29 червня 2023 р.

На всі ваші: Що? Де? Коли? – розумні книги дадуть відповідь завжди»

 

На всі ваші: Що? Де? Коли? – розумні книги дадуть відповідь завжди»

 Читання книг може бути дуже захоплюючим заняттям, якщо правильно підійти до вибору книги. А літо якнайкраще підходить для цього.



         На абонементі Зіньківської ПБ розгорнуто виставку-рекомендацію «На всі ваші: Що? Де? Коли? – розумні книги дадуть відповідь завжди». На ній представлені книги, які змусять вас відірватися від екрана комп’ютера, які захоплять вас з першої сторінки і поведуть у захоплюючий світ знань. Кожен з вас знайде у нас книгу саме для себе.



         Якщо ви хочете зайняти свій розум корисними знаннями, чи підготуватися до навчання, до вашої уваги розділи «Своє, рідненьке» та «Нові світи» - де ви знайдете книги з різних галузей знань: «Українська мова для абітурієнтів», О.Пономарів «Українське слово для всіх та для кожного», С.Парновський «Як влаштовано Всесвіт», С.Строгац «Екскурсія математикою», Б.Брайсон «Коротка історія майже всього на світі» та інші.

         А якщо ви вже замислюєтесь про те, як стати успішними, вам допоможе розділ «Книги для успіху» - М.Терещенко «Перший олігарх», Ю.Харарі «Людина розумна», «Ціль! Як визначати і досягати» та інші.

         Ну, а тим, хто вирішив, що для нього літо - це відпочинок, ми пропонуємо художню літературу з захоплюючими сюжетами та нереально крутими пригодами: О.Рижко «Мишоловка», І.Мацко «Кава по-дорослому», Н.Біла  Крута компанія», А.Нікуліна «Зграя», Н.Довгопол «Шпигунки з притулку Артеміда», В.Арєнєв «Порох із драконових кісток» та багато інших.

         Тож, якщо ви молоді, допитливі, амбітні та драйвові – наша виставка саме для вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар