четвер, 10 листопада 2022 р.

Творчий вечір Лариси Мельник

 

          В День української писемності і мови  в читальному залі Зіньківської публічної бібліотеки зібралися тимчасово переміщені особи, поети Зіньківщини і просто любителі українського слова, наші активні користувачі на творчий вечір Лариси Мельник, працівника Полтавського районного архіву. Вона презентувала свою першу збірочку під назвою « А ти живи…».  

 


          Поетеса розповіла про історію написання книги.


         Всі її новели розповідають про неї, про її  внутрішній світ. Деякі з них прочитала на вечорі – це « Мовчу», «Бажання писати», « Очі».

    Основна частина її збірочки – це вірші про війну в Україні, яку розв’язав російський агресор - «Мій український солдате», «Як наші діти стають Героями», «Які б слова не сказати…». Поетеса розповідала присутнім, що відчувала, коли  чула повідомлення, як гинуть люди, діти, руйнувалися міста і села.  А ще як писалися вірші присвячені нашим солдатам - землякам Сергію Окарі та Віталію Грицаєнку та іншим героям-захисникам, які загинули захищаючи незалежність нашої держави. 


         Зачитала пані Лариса і свій вірш «Збираю себе по друзочках», який був опублікований на платформі «Поезія Вільних» до Дня незалежності України.


         Всі твори нашої землячки знаходили відгук у серцях присутніх, адже вони про те, що кожен з нас відчуває та переживає зараз.      Тож не дивно, що автор збірки отримала цього вечора багато теплих слів від краян.

         З вдячністю за написані рядки, побажаннями подальших творчих надбань вітали Ларису Миколаївну вчитель філії «Власівська гімназія» Зіньківського опорного ліцею №1» Богдан Бугаєнко, директор бібліотеки Наталя Тоцька, начальник служби у справах дітей та сім’ї Наталія Рись, діловод  Зіньківського  закладу дошкільної освіти №2 Наталія Вітренко, директора Бобрівницького закладу дошкільної освіти Любов Добряк, директор Зіньківської дитячої музичної школи ім.П.Батюка Світлана Должко, пенсіонерки Наталя Пронь та  Надія Влох .










Лариса Мельник подарувала для користувачів бібліотеки примірник своєї книги з дарчим написом. І тепер у кожного бажаючого буде можливість перечитати самому збірочку  «А ти живи…».


    Тож бажаємо Вам,  Ларисо Миколаївно, нових віршованих рядків, хороших  поціновувачів  Вашої творчості і приємних емоцій від зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар