четвер, 9 липня 2020 р.


Бібліогурманіка - апетитне читання
Книжкове частування
          В зв’язку з  карантином  читальний зал Зіньківської ЦРБ і досі закритий. Тому працівники бібліотеки запропонували  нашому користувачеві книги, журнали та газети у літньому читальному залі, який гостинно відкрили сьогодні в дитячому парку міста.
          Організоване книжкове  частування «Бібліогурманіка – корисне читання» 
- це своєрідний орієнтир у безлічі книг сучасних українських авторів, які надійшли у фонди Зіньківської ЦРБ. Таким чином ми прагнемо допомогти краянам зорієнтуватися, знайти «свого» автора, «свою» книжку.
Можливо, таким автором стане для них  Василь Шкляр, один із найтитулованіших письменників країни, «батько українського бестселера», автор знаменитого роману «Чорний ворон»,  чи  Андрій Кокотюха, автор понад 60 книг класичного детективу. Володимир Лис, відомий український журналіст, прозаїк і драматург, «Золотий письменник України» чи Ірен Роздобудько, авторка понад 20 романів, лауреат і переможець літературних конкурсів.  Коронована словом Дара Корній чи Світлана Талан, яка, за версією журналу  «Фокус», входить до трійки найпопулярніших письменників України.  Марина та Сергій Дяченки, письменники – фантасти , автори 28 романів. Та ще багато інших українських письменників, які завоювали серця десятків тисяч поціновувачів друкованого слова. Серед них і наші зіньківчани.
          Деякі краяни виявляли бажання не тільки погортати книгу, але й поспілкуватися з бібліотекарем. Висловлювали своє ставлення до того чи іншого письменника. Говорили: «Відкриваєш нову книгу  і ніколи не знаєш, чого сподіватися. І щоразу залишається відчуття: оце – найкраща!».
          До послуг відпочиваючих в парку був організований прес-мікс . Бажаючі знайомилися з інформацією, яка друкувалася в районній газеті «Голос Зіньківщини» та міських  виданнях «Зіньківащина « по – іншому» та  «Зіньківський вісник».

           «Популярні журнали року» - під такою назвою були викладені періодичні видання «Країна», «Корреспондент», «Вокруг света», «Лиза»,  «Отдохни»,  «Жінка», «Истории из жизни», «Дім. Сад. Город»,  «Огородник», «Квіти України», «За рулем» та інші. З ними знайомилися мами, а поряд були їхні діти, майбутні наші користувачі. 

          До наступних зустрічей, краяни!

Немає коментарів:

Дописати коментар