вівторок, 5 листопада 2019 р.

У юристи б я пішов


У юристи б я пішов


         Чергове засідання клубу «Феміда», що діє при Зіньківській ЦРБ, пройшло у формі діалогу між учнями  9-А класу Зіньківського ліцею ім.Миколи Зерова   та молодим юристом Юлією Тюріною.  


Члени клубу дізналися у чому привабливість професії юриста, чи легко здобувати юридичну освіту і знайти роботу, які вимоги  пред’являють до осіб, які бажають працювати за юридичним  фахом.
          Для майбутніх майстрів юридичної справи була  проведена гра «Зроби карту юридичних професій нашого міста» та бліц-конкурс «Юридичний марафон».  Розбирали і ситуації «До кого слід звернутися за правовою допомогою?». Учні активно приймали участь у запропонованих конкурсах. Висловлювали свої  думки та погляди на професію юриста, говорили про потребу у висококваліфікованих фахівцях у нашому місті, районі, державі.


          Майбутні абітурієнти, які мріють вступити до навчальних закладів, які спеціалізуються на підготовці юристів, ознайомилися із довідниками для вступників до вищих навчальних закладів України, які є в бібліотеці.

           Сподіваємося, що такі заходи допоможуть учнівській молоді серйозно підійти до вибору своєї майбутньої професії.

           Дякуємо заступнику директора по виховній роботі Зіньківського ліцею ім.Миколи Зерова  Юлії Ольховій за підтримку і взаєморозуміння в проведенні правового виховання учнів  в клубі «Феміда».

Немає коментарів:

Дописати коментар