пʼятницю, 29 листопада 2019 р.

Виставка – інсталяція «Китай – батьківщина чаю»

Китай – одна з найцікавіших і загадковіших країн на планеті. Вона притягує не тільки своїми численними культурними традиціями, але й безліччю таємниць і загадок. 
             2019 рік оголошено роком Китаю в Україні. Україна і Китай відзначають 25 років встановлення дипломатичних відносин і виходить на новий, стратегічний рівень взаємодії, який передбачає реалізацію спільних проектів.    


         Абонемент центральної районної бібліотеки запрошує своїх користувачів книгозбірні помандрувати до країни Вогняного Дракона сторінками виставки – інсталяції «Китай – батьківщина чаю». Підібрані матеріали ознайомлять з візиткою держави з особливостями китайського характеру, з історичними пам᾽ятками та маловідомими фактами про Китай, з невичерпністю культурних традицій, особливо з традиціями чаювання. У Китаї чайна церемонія  – цілий ритуал, де при заварюванні напою дотримуються певного порядку. На виставці - інсталяції представлені  книги про шедеври чайного мистецтва. Адже саме література допоможе зрозуміти іншу людину і іншу країну. Тож, давайте поринемо у цю загадкову , цікаву та дивовижну Піднебесну!

Немає коментарів:

Дописати коментар