середу, 20 листопада 2019 р.

Патріотична вікторина « Що ти знаєш про подію,що пережила час»



Патріотизм – це одна з рис людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, змушуючи робити великі і малі вчинки в ім’я своєї батьківщини. Патріотизм – величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються з ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі.

            Напередодні Дня Гідності і Свободи бібліотекарі районної бібліотеки для дорослих Ольга Бєдоєва та Валентина Зеленська провели у гуртожитку Регіонального Центру професійно – технічної освіти міста патріотичну вікторину « Що ти знаєш про подію, що пережила час». 

Під час заходу учні разом з бібліотекарями пройшли всіма етапами подій 2013-2014 років : від Майдану і Революцію Гідності до військових дій в зоні АТО, згадали хвилиною мовчання загиблих земляків: Івана Матвієвського, Вадима Мирінця, Віталія Кузьменка, Миколу Ряскова, Романа Яковця.

            Всі присутні взяли участь у вікторині, під час якої спробували відтворити події тих днів. Також кожен з присутніх поділився своїми думками щодо подій на Сході України. Адже завершення війни залежить від мудрості кожного українця. І для теперішніх молодих громадян держави важливо, як ніколи, усвідомити, що не може бути особистого добра поза добром народу і держави, до якої ви належите.

            До уваги користувачів була представлена викладка літератури « Наші славні герої».

Немає коментарів:

Дописати коментар