пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

Літературний подіум «На гостину до сучасної книги»


 Книга, як найцінніший людський витвір, пройшовши всі процеси розвитку цивілізації, і на сучасному етапі залишається незамінною. Саме книга і читання, як процес, позитивно впливають на формування особистості.
Науковий прогрес не стоїть на місці, в сучасному суспільстві все більше місця займають комп’ютери, різноманітні гаджети, електронні та цифрові носії інформації, але книга назавжди залишиться для нас  одним з найбільших чудес, створених людиною з тих пір, як людство навчилося писати, всю свою мудрість воно довірило книгам.

У фондах Зіньківської районної бібліотеки для дорослих знаходиться безліч книг різноманітної тематики, наші фонди постійно оновлюються новинками літератури, сучасними виданнями.
         Ознайомитися з документним фондом книгозбірні, побачити розмаїтий світ сучасної книги пропонує всім бажаючим літературний подіум «На гостину до сучасної книги», який демонструється в читальному залі Зіньківської ЦРБ. Перегляд   включає новинки  літератури різної тематики та жанрів: від художніх творів до історичних, дослідницьких, наукових,  книги краєзнавчого характеру.
Запрошуємо пошановувачів літератури до бібліотеки вибрати книгу до душі, поринути в захопливий світ книжкового слова.

Немає коментарів:

Дописати коментар