вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Подорож до Опішні



Бібліотекарі – це люди, які все життя зберігають і пропагують диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу. Час та користувачі диктують нам свої вимоги - креативний підхід до проведення масових заходів, нові форми роботи, проведення майстер-класів, тренінгів, квестів, віртуальних мандрівок та багато іншого. Але всі ми, бібліотекарі, яскраві і неповторні, як і кожна людина, заслуговуємо на відпочинок.

І ось напередодні Всеукраїнського дня бібліотек та Всесвітнього дня туризму, працівники Зіньківської ЦБС здійснили захоплюючу подорож не з літературними героями, а самі побували у знаменитій Опішні – гончарній столиці України: відвідали Національний музей-заповідник українського гончарства та музей мистецької родини Кричевських, взяли участь у майстер-класах по виготовленню глиняних виробів, ліпленню з глини, отримали уроки гончарної мальовки.
 


         А потім у тісному дружньому колі провели виїзну нараду, на якій теплі слова вітань для бібліотечних працівників району звучали від начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Зіньківської РДА Людмили Кімлик-Ярохи та директора Зіньківської ЦБС Наталі Тоцької.
 

Кращі бібліотечні працівники системи були нагороджені грамотами, подяками Зіньківської районної ради та Зіньківської РДА, відділу культури, туризму, молоді та спорту РДА та дирекції ЦБС.

Сподіваємося, що побачене та почуте надихне наших працівників на творчу працю і висловлюємо щирі слова подяки начальнику відділу культури туризму, молоді та спорту РДА Людмилі Анатоліївні Кімлик-Яросі за сприяння у проведенні цікавої та змістовної екскурсії.

Немає коментарів:

Дописати коментар