четвер, 11 жовтня 2018 р.

УКРАЇНЦІ – НАЦІЯ ГЕРОЇВ


ПАТРІОТИЧНИЙ  ВЕРНІСАЖ« УКРАЇНЦІ – НАЦІЯ ГЕРОЇВ».

( до дня захисника України).

Коли осінь вступає в свої права і різнобарвне листя з тихим шелестом лягає до ніг, приходить до нас свято Покрова Божої Матері. З давніх часів наш народ вірить, що українську землю захищає Божа Матір, гарно розпростерши над нею свій небесний покров. І, мабуть, недаремно, що саме 14 жовтня – День Покрови, указом Президента України – оголошено Днем українського козацтва та Днем захисника України. Ці свята є особливими для кожного українця.

            В Інтернет – пункті районної бібліотеки для дорослих пройшов патріотичний вернісаж « Українці – нація героїв», присвячений Дню захисника України, на який завітали учні опорного закладу « Зіньківська спеціалізована школа 1-3 ст. №1». 

Ведучі, бібліотекарі Ольга Бєдоєва і Валентина Зеленська разом з користувачами пройшли весь шлях становлення української армії – від козацтва і до наших днів. Хвилиною мовчання присутні вшанували память про тих, хто віддав своє життя відстоюючи ідеали миру, добра, справедливості.
            Користувачі взяли участь у вікторинах та конкурсі « Де сила не допоможе, там розум врятує», « Козацька кмітливість», « Вірю- не вірю». На закінчення заходу прозвучали слова про те, що українська армія по праву може пишатися своєю історією, своїми традиціями.
            День захисника України – насамперед данина героїчним традиціям нашого народу, вияв любові і пошани до тих, хто відстоював і відстоює мир на нашій землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар