вівторок, 25 вересня 2018 р.

BOOK – ТЕРАПІЯ


BOOK – ТЕРАПІЯ

                                               « Дива існують поруч».   

( лікування книгою)

Книга…Для одних це скарб неоціненний, для інших – річ, як і тисяча речей повсякденного побуту, для третіх – данина моді. Є й такі, для яких книга нічого не значить. Але всі ми впевнені, що книга має колосальне значення у нашому житті.

            І цієї осінньої пори у читальному залі районної бібліотеки для дорослих зібралися усі поціновувачі книги на чергове засідання клубу « У світі прекрасного», темою якого стала book – терапія « Дива існують поруч»  (лікування книгою). 

Присутні користувачі, учні опорного закладу « Зіньківська спеціалізована школа 1-3 ступенів №1», мали змогу дізнатися, що таке « бібліотерапія», про лікувальний ефект книг, про цікаві книжкові новинки. Протягом заходу під релаксину музику звучали вірші та уривки з сучасних творів.

            Насамкінець учні взяли участь у книжкових вікторинах. Також були розгорнуті книжкові виставки « Щоб такого прочитати, щоб від стресу не страждати», « Аптека для душі», « Долаємо життєві труднощі».
 


            Наші юні користувачі по закінченні дійства зробили висновок, що правильно підібрана книга, яка викликає позитивні емоції, не менш важлива, ніж правильно підібрані ліки.

1 коментар: