вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Краща бібліотека Полтавщини



Щодня бібліотекарі нашого краю долучають своїх читачів до високих духовних скарбів на сторінках української та світової класики, сучасних авторів, збирають та популяризують краєзнавчі матеріали з історії Зіньківщини, займаються патріотичним вихованням підростаючого покоління та залучають молодь до ремесел та традицій українського народу під час проведення масових заходів.

І щоб оцінити роботу бібліотекарів Полтавщини вже стало традицією напередодні професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек в Полтавській обласній науковій бібліотеці ім.І.П.Котляревського підводити підсумки щорічного обласного конкурсу «Бібліотека року Полтавщини». Конкурс проводиться у двох номінаціях серед районних, міських та сільських книгозбірень області.
Цього року за активну змістовну роботу серед населення, творче співробітництво з місцевими органами влади, співпрацю з громадським сектором, місцевими та обласними ЗМІ, впровадження нових інформаційних технологій, креативний підхід до проведення масової роботи з користувачами  та забезпечення творчих можливостей жителів громади звання «Бібліотека року Полтавщини» серед 20 бібліотечних закладів області у категорії «Центральна районна (міська) бібліотека, міська бібліотека-філія централізованої бібліотечної системи, самостійна міська бібліотека» отримала Зіньківська центральна районна бібліотека ім.В.Г.Короленка.

Щиро вітаю колег із заслуженою перемогою та бажаю й надалі підкорювати бібліотечні вершини, творчо зростати та завжди бути для своїх користувачів сучасним, комфортним, культурним центром безоплатного доступу до книг та інформації.
Директор Зіньківської ЦБС Наталя Тоцька

Немає коментарів:

Дописати коментар