четвер, 19 квітня 2018 р.

Чарівні квіти у вашій долі


Релакс – відпочинок
« Чарівні квіти у вашій долі».

Не знайти мабуть, на земній кулі людей, яких не чарувала б  світла музика квітів. Вони повсякчас супроводжують нас: зустрічають при народженні, прикрашають юність, зігрівають серце в старості. Зараз місяць квітень - земля прокинулась, умилась весняною водою і відкрила квіти , наче ясні очі.

                        Тепло і світло розлилося, весна чарівна в світ летить,
                        Все на землі цвісти взялося, яка це неповторна мить!
                        Весна! Усе зазеленіло, під вічним небом голубим
                        І в людських душах завесніло, все стало чистим і ясним.



Працівники районної бібліотеки для дорослих провели для пенсіонерів територіального центру та користувачів бібліотеки релакс – відпочинок « Чарівні квіти у вашій долі». Ведучі масового заходу – бібліотекарі Валентина Зеленська та Ольга Бєдоєва розповіли про квіти, про їхню красу та чарівність, ознайомили з символікою квітів, підкреслили, що людина, як і квіти, є творіння природи і навіть створені квіткові гороскопи для людей. Користувачі  бібліотеки дізналися, яка квітка відповідає даті народження та яка рослина підходить їх знаку Зодіака.  Гості здійснили віртуальну мандрівку у царство чарівних квітів. 


Із задоволенням присутні переглянули відео фрагмент « Квіти, що розкриваються», насолоджувалися музикою « Вальс квітів « Чайковського, « Весняне дихання» Поль Моріа та відео кліпами пісень « Ой, прийшла весна», « Троянди на морозі», « Волошки», « Лілія», « Чорнобривців насіяла мати», « Маки червоні», « Квітка душа» та інші.

            До уваги гостей була запропонована виставка – інсталяція « Квіти – сонця барви на землі». Квіти – це особлива краса природи і прояв її всеосяжної енергії. І щоб не зникла краса, щоб чудові квіти могли і надалі прикрашати нашу землю. На закінчення релакс – відпочинку учасникам побажали бережно ставитися до квітів.
                        Ми б завжди були щасливі і пахучі, і красиві,
                        Якби в полі, в лісі, в лузі, бачили нас тільки друзі.
                        Якби нас та не топтали, без потреби не зривали
                        Доглядали, поливали, ми б красу вам дарували!

Немає коментарів:

Дописати коментар