пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Я знаю право! Турнір юних правознавців.

Я знаю право!
Турнір юних правознавців
     Учні 10 класу Зіньківської  спеціалізованої  школи І-ІІІ ступенів №2 взяли участь у турнірі юних правознавців «Я знаю право!», який проходив на занятті клубу «Феміда» в читальному залі Зіньківської центральної районної бібліотеки.


Команди учасників турніру відповідали на питання по цивільному, сімейному, кримінальному праву, аналізували запропоновані ситуації.( фото)
Змагалися гравці і під час конкурсів  «Юридичні казуси», «Чи знаєш ти правові дати, які відзначають в нашій державі?», «Правове число», «Цікаві конверти».( фото)
      В кожній з команд були лідери, які показали високий рівень знань з основ правознавства - Блажко Наталія (командна №1), Даценко Антон (команда №2). Перемогу здобула команда правознавців №2 в складі Талалай Олексія, Даценка Антона, Даценко Єлизавети, Турчин Юлії, Семка Владислава.


Учні  мали можливість переглянути відеопрезентації «Права дитини», (фото) і фото дітей в залі) відеоролик «Адміністративна відповідальність підлітків. Нова поліція.» та «Діти за гратами» з коментарями професійних юристів, працівників поліції, психолога.  До уваги членів клубу «Феміда» було також представлено викладку книг «Правознавцям» та журналу «Історія і правознавство», які і отримує бібліотека.


Немає коментарів:

Дописати коментар